Na een paar moeilijke maanden is het tijd om te denken aan de toekomst. De Kerstmagie gaat door van 9 tot 23 december 2020.

Het is tijd om uit te kijken naar veel gezellige familiemomenten en waarom niet Vlaanderens meest betoverende theaterwandeling toevoegen aan je lijstje?

Kies vandaag nog voor het beste tijdslot en plan alvast jouw bezoek aan deze wondermooie voorstelling. Bovendien steek je onze sector een hart onder de riem!

Kerstmagie

Vlaanderens meest betoverende theaterwandeling Kerstmagie is klaar om dit najaar jong en oud opnieuw te betoveren. Van 9 tot en met 23 december openen zes kastelen in Vlaanderen de deuren en worden de zalen volledig omgetoverd tot een echt kerstparadijs.

Gedurende een uur leiden allerlei kerstfiguren je rond doorheen het mooiste erfgoed van Vlaanderen en dompelen ze je onder in een feeërieke wereld. De magie wacht op jou!

Het Kasteel de Merode in Westerlo, waar de magie ontstond…

In 2015 vond Kerstmagie voor de allereerste keer plaats in het Kasteel de Merode in Westerlo. Als thuishaven van Historalia waar ook tweejaarlijks zomerspektakels georganiseerd worden, bleek de theaterwandeling Kerstmagie meteen een groot succes.

Gedurende twee edities was Westerlo de enige plek om de magie te beleven, maar al snel kriebelde het om ook de rest van Vlaanderen te betoveren.

Tickets