Het Euro Space Center is van 18 december tot 9 januari elke dag open  om astronauten in spe in een kerstdecor te ontvangen. Dit jaar gaat het Euro Space Center helemaal los.

Tijdens de feestdagen biedt het centrum een galactische kerstsfeer met een seizoensgebonden selectie die lekker ruikt naar tartiflette en glühwein om de magie van Kerstmis in een baan om de aarde te ervaren.

LANCERING VAN DE ORION-MISSIE!

Voor de gelegenheid heeft Europa's enige themapark gewijd aan de ruimte een nieuw aanbod voor liefhebbers van het heelal en de verre ruimte...

De ORION-missie, dat bestemd is voor liefhebbers van minitrips met vrienden of met het gezin, biedt jong en oud een all-inclusive weekend: twee dagen onbeperkte toegang tot het themapark, toegang tot Mudia, het didactisch kunstmuseum in Redu, 2 lunches in het Voyager Café, een 3-gangen diner, een ontbijt met de heerlijke geur van croissants en sinaasappelsap, een filmavond en een overnachting in een familiekamer.

Twee dagen onbeperkte toegang tot ons binnen- en buitenthemapark zal de astronautenkandidaten de gelegenheid geven om:

Indoor: de Space Hub, de Space Tour, de 5D-Space Show, de Space Rotor, het Planetarium, de Free Fall Slide, het Mars Village, de maan- en marswandeling simulaties en de Space Flight Unit te ervaren.

Outdoor: de Cosmic Valley, de rakettencirkel, de armillosfeer, de zonnewijzer, de hark- en parabolische antennes, de akoestische parabolen, de Planck-mock up, de slinger van Newton, het rescue camp, het UFO-spel en de 6,2-km lange ruimtewandeling te ontdekken.

Een unieke kans om 2022 in te luiden door nieuwe paden te betreden en het heelal op een andere manier te beleven.'  Een aanrader tijdens de kerstvakantie.

Reserveren : https://www.eurospacecenter.be/nl