Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kerstmagie zet Lakenhal in vuur en vlam : Winterlicht schittert

Lakenhal Winterlicht
URL

Winterlicht zet vanaf dit weekend de Lakenhal en het centrum via videomapping in vuur en vlam met een schitterend lichtspektakel vol kerstmagie. Het échte startschot van de eindejaarsperiode van een bewogen jaar.

Eindejaarsshoppen, kerstmarkten en onder meer een lichtjeswandeling geven de Keizerstede een extra feestelijke dimensie.  Well done!

Van 10 december tot 1 januari baadt de Lakenhal via videomapping in sprankelende kleuren. Maar wat nog mooier is: jij en de kinderen bepalen mee de kleur. De hele maand december nog kan je bij de handelaars van Handelshart een tekening van de Lakenhal afhalen. Kleur deze in, bezorg ze aan de dienst cultuur en toerisme Grote Markt en zie ze verschijnen op de Lakenhal tussen 17 en 22u. Vanaf 10 december kunt u de tekening downloaden op de stedelijke website.

De projectie duurt 7 minuten en is heel pro en zin voor alle details geproduceerd.  Soms staat de trots van Hertals in vuur en vlam of zie je sneeuw neerdwarrelen op de vensterdorpels...

Je kan ook via de QR-code zijn of haar tekening ook sneller laten verschijnen. QR kan je scannen aan de kiosk naast het standbeeld van de Boerenkrijg. De eerste tekeningen zijn ondertussen in het systeem ingebracht en zijn vanaf zaterdag te zien. Gebruik bij je tekening best stiften, dat geeft het mooiste resultaat.

Kerstmarkt

Op 17 december tussen 14 en 21u ben je welkom op de kerstmarkt in het Stadspark voor een hapje, drankje en kerstcadeautjes. Er is kinderanimatie in de namiddag en om 17u trappen we hier de lichtjeswandeling af. Vanaf 17u zorgt een X-mas-dj voor de nodige ambiance.

Kerstmarkt Noorderwijk

Op vrijdag 16 december vindt van 18 tot 24u de kerstmarkt van Noorderwijk weer plaats op het dorpsplein. Wie goed het weekend wil inzetten, kan al vanaf 16u komen genieten van een warme drank aan de kerstkeet.

Lichtjeswandeling

Geniet van 17 december tot 1 januari van een sfeervol verlichte wandeling door de historische kern van Herentals. Deze wandeling start aan de Zandpoort en is zo’n 3 km lang.

Foto's en vid Johan Temmerman/ NNieuws.

Lakenhal Winterlicht

Deel dit artikel