'Op zaterdag 8 december is het naar jaarlijkse gewoonte weer verzamelen geblazen voor alle liefhebbers van een onvervalste kerstsfeer. De KWB van Onze Lieve Vrouw opent er dan het succesverhaal: kerstmarkt.

Het is een winters gezellige samenkomst van diverse standhouders die er in een adembenemend decor de talrijke bezoekers vergasten op allerlei lekkers en moois.

Bovendien is er om 17 uur voor de jongste bezoekers een heuse Santa-Kids Run rond het decor van deze feeërieke markt. De markt gaat van start op het sprookjesachtige Boekelplein aan de kerk van Onze Lieve Vrouw Olen om 16 uur en bezoekers zijn welkom tot 23 uur.

Tijdens het evenement zijn er ook tal van randactiviteiten voorzien. Zo is er ook dit jaar weer de hitmachine met het hart op de juiste plaats: Radio Gladio. Kom en vraag jou favoriete nummers aan voor de mensen die je lief hebt en steun zo mee de werking van de Welzijnsschakel Haal sjaal en muts vanonder het stof en kom de eindejaarsperiode vrolijk en verwonderd mee inzetten.'

Zaterdag 8/12 van 16.00-23.00 uur op het Boekelplein – Onze Lieve Vrouw Olen