U bent hier

Ketnet laat UFO neerdalen in Grobbendonk

Grobbendonk
27.10.2020 - 08.51u
Door: Mark Jaspers

Het Ketnetprogramma 'Heldentoeren' zakte afgelopen zomer af naar Grobbendonk. De Helden Maureen, Dempsey, Nico en Sieg bouwden samen met enkele leden van Scouts Bosvogels van Grobbendonk een geweldige speelplek. Een UFO daalde neer in de tuin van de pas gerenoveerde Oude Pastorij.

Buitenspelen promoten

"De corona-periode ontneemt heel wat leuke activiteiten van onze kinderen en jongeren. Daarom hebben we als lokaal bestuur besloten om meer in te zetten op ontmoetingsplaatsen voor kinderen en jongeren in openlucht. De speelplek die de Helden hebben gebouwd, past alvast helemaal in dit kader" zegt schepen van jeugd Brent Wouters (GiB) .

Opwaardering van ons centrum

"Het speelterrein achter de Oude Pastorij is ook een eerste investering in de opwaardering van het centrum van Grobbendonk. We willen de troeven van Grobbendonk en Bouwel meer in de kijker zetten", schepen van ruimtelijke ordening Johan Verhaegen (GiB). "Het centrum moet levendiger worden en hierbij hoort natuurlijk een plek voor kinderen en jongeren."

Het speeltoestel wordt morgen (27 oktober) in gebruik genomen

Stem maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 17.15 uur of 19.20 uur af op Ketnet en volg mee hoe de UFO in de tuin van de Oude Pastorij belandde. Op zaterdag 31 oktober om 9u15 volgt er ook nog een compilatie van de 4 afleveringen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto