In de extra tijd van Crystal Palace-Manchester City heeft Kevin De Bruyne ogenschijnlijk een zware blessure opgelopen. De Rode Duivel van City werd onderuitgehaald door Puncheon en kon niet meer voort.

Hij kreeg enkele minuten verzorging, zijn been werd gespalkt en voorzichtig werd hij op een draagbaar weggedragen door de hulpverleners.

In de laatste minuten van een voor De Bruyne fantastische heenronde liep het mis. Bij een 0-0-stand had Crystal Palace in de 91e minuut een penalty gekregen. Milivojevic trapte die evenwel op Ederson.

City wou snel counteren en De Bruyne lanceerde rond de middenstip Agüero. Op het moment dat de Belg evenwel passte, tackelde Puncheon hem onderuit. De Bruyne had duidelijk veel pijn en probeerde zelfs niet recht te staan.

Update : 'Ik ben OK, alles valt nog mee', reageerde Kevin na de match.

4e Rode Duivel die recentelijk uitvalt

De Bruyne is de vierde Rode Duivel die de voorbije dagen uitgevallen is: Lukaku (Manchester United) gisteren met een hoofdletsel, Kompany al snel in de vorige match van City en op 23 december ook Chadli (West Brom), die bij zijn comeback herviel in een hamstringblessure.

(VRTNWS)