Broechem won dankzij o.a. 2 omgezette strafschoppen.

KFC Herenthout – KFC Broechem

Onze rood-groenen ontvingen met Broechem opnieuw een zware tegenstander. Na de zware pandoering op AC Olen, wilde KFCH eerherstel.

In de beginfase was het de thuisploeg dat het spel naar zich trok en het betere spel op eiste, maar het was Broechem dat als eerste wist te scoren. Na hands van Van Ende belandde de bal op de stip. De penalty werd feilloos omgezet en 0-1 voor de bezoekers na een kwartier spelen. Nauwelijks tien minuten later werd het al 0-2. Dit keer na een hoekschop die hard werd binnen gekopt. Beide ploegen kregen geen kansen meer waardoor de 0-2 ruststand vast stond.

Na de rust was het Herenthout dat nadrukkelijk op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er ook na een penaltyfout op Luyten. Willems zette de strafschop om en 1-2. Onze rood-groenen bleven er voor gaan en speelden goed mee, maar wanneer Beirinckx een tweede strafschop voor Broechem veroorzaakte, leek een punt ver weg. (1-3). Er werd verder niet meer gescoord waardoor KFCH op tien punten blijft steken.

Volgende week wacht er ons een uitwedstrijd naar SKS Herentals die absoluut gewonnen moet worden!

Selectie: Geysen, Van Ende, Willems, Jannsens J, Van Leemputte (C), Beirinckx, Thijs, Le Blon (80’ Boeckx), Wouters (75’ Van Dael), Luyten, Vermeyen, (Bruyninckx G, Van Herck M)

verslag: Joren Willems