Verdediger Jonas Peeters kreeg bij aanvang van de wedstrijd de gouden schoen van vorig seizoen overhandigd.

Ook tijdens de wedstrijd duurde het feest voor de thuisploeg verder. Ook al hadden de Stoeters donderdag nog een wedstrijd in de Beker van Antwerpen gespeeld (2-0 verlies op Antonia), ze voetbalden vlot een 3-1 bij mekaar. Tim Wagemans en Joren Willems (op strafschop) brachten de 2-0 op het bord. Lentezon zette nog voor de rust een strafschop om: 2-1.

Na de rust profiteerde Van Saet van een geharrewar voor doel om de 3-1 te scoren. Buit binnen dachten ze bij de thuisploeg, zeker toen bij Lentezon een speler werd uitgesloten. De thuisverdedigers dachten er anders over. Drie keer (en nog een paar keer meer) lieten de verdedigers zich op onzekerheden betrappen en driemaal was Lennart Van de Sande bij de bezoekers ter plekke om de 3-4 te scoren.

De thuisploeg rechtte nog een keer de rug en Beirinckx kon de verdiende gelijkmaker scoren.