KFC Herenthout en St-Job speelden in tweede provinciale A een boeiende topper met heel wat kansen. Vooral de thuisploeg kreeg meerdere wenkende kansen. Een meer ervaren St.-Job kwam op voorsprong via Hendrickx. De thuisploeg kwam verdiend op 1-1 nadat Willems een penalty omzette.

De bezoekers kwamen rond het half uur opnieuw op voorsprong toen Fissers perfect de verdediging te grazen nam en de bal knap in doel joeg 1-2 bij de rust.

Na de rust drukte Herenthout de bezoekers tegen hun doel. De ingevallen Heylen scoorde mooi de verdiende 2-2. In de slotminuut claimden de bezoekers nog een penalty maar scheidsrechter Van Duppen zag dat anders.

Beide ploegen konden met het gelijkspel leven ook al steekt Wijnegem hen in de rangschikking voorbij.