KFC Herenthout en Pulderbos maakten er ondanks de hitte een genietbare partij van. Er werd tegen een flink tempo gevoetbald en er kwamen heel wat kansen. Die werden vooral door de bezoekers vakkundig de nek omgewrongen.

De eerste en beste kans van de wedstrijd was voor de bezoekers.

Toch waren het de Stoeters die op 1-0 en 2-0 kwamen via Yannick Janssens en Vermeyen. Tweemaal kwam de assist van Nicolay.

Pulderbos bleef kansen krijgen maar kon in de 1e helft niet meer tegenscoren. In de tweede helft deden ze dat wel via Nico Bartholomeeussen. Luyten diepte voor de thuisploeg de voorsprong opnieuw uit: 3-1. Via een own-goal werd het 3-2 en Pulderbos liet de kansen op de gelijkmaker liggen.

De doorgebroken Luyten werd foutief gestopt door de bezoekende doelman Maarten De Beuckelaer en Pulderbos werd tot 10 herleid. Nicolay zette de strafschop om en mocht dat even nadien nog een tweede keer doen nadat de gelegenheidsdoelman van Pulderbos opnieuw een foute overtreding had gemaakt.

KFC Herenthout won met 5-2 nadat eerder ook al FC Kessel met 8-0 werd huiswaarts gestuurd en tegen Broechem 1-1 werd gespeeld.