KFC Herenthout had minstens recht op 1 punt. In een sterke 2e helft zag de Broechem alle kleuren van de regenboog. Maar ofwel stond de lat in de weg ofwel werd de bal afgeblokt door de bezoekende verdedigers. Verder keepte doelman Van Camp uitstekend.

De bezoekers kwamen al na 5' op voorsprong toen Yannick Van Laerhoven zich knap vrijdraaide en vrij mocht inschieten. Van Laerhoven was de bedrijvigste speler bij de bezoekers.

In de eerste helft trok scheidsrechter Senka Bellens liefst 5 gele kaarten.

Bij de rust bleef het 0-1.

KFC Herenthout had in die eerste helft te vaak balverlies geleden.

In de 2e helft trok de thuisploeg meteen ten aanval. Niels Torfs, Stijn Van Leemputte en Stijn Luyten kregen uitstekende kansen. Een schot van Niels Torfs vloog tegen de deklat.

Een moegestreden thuisploeg loste op het einde nog de rol en moest een 2e doelpunt van Yannick Van Laerhoven toestaan: 0-2

De thuisploeg bleef zonder punten achter.