U bent hier

KFC Houtvenne - VC Herentals : 'Houtvenne staat aan de top, maar dat betekent niet alles in 3e B'

Herentals | Kempen regio
25.11.2017 - 07.52u
Door: Herman Gezelle

Rood-wit gaat zaterdagavond op bezoek bij de buren en oud-bekenden van KFC Houtvenne. VC Herentals wil opnieuw punten pakken na de 0 op 9.

'Deze derby geeft ook een ander gevoel dan bij andere matchen', zegt VC-coach Jef Dufraign. ''t Zal niet van een leien dakje lopen tegen een team dat al een tijdje mee bovenaan meedraait. De afgelopen matchen verdienden we zeker meer. Hopelijk kunnen we nu op Houtvenne wel wat meepikken. Alleen moeten we nog meer kansen creëren. Houtvenne geeft achteraan weinig weg en ze zijn vooraan opvallend efficiënt.'

Het is 2 jaar geleden dat beide teams de confrontatie aangingen, toen nog in 1e provinciale.

KFC Houtvenne: Boeckx en Corten zijn nog out. Van Bauwel en Prud'homme keren terug uit schorsing.

Kern: Deelkens, Van Aerschot, Michiels, Vervoort, Ven, Da Silva, Van den Bosch, Prud'homme, Van Bauwel, Put, Van Avermaet, Janssens, Van Braeckel, Van Asten, Vanbeginne, Du Pont.

VC Herentals : Spiessens blijft out. Convalle is geschorst. Leysen herneemt bij de reserven. Thomassen is twijfelachtig.

Kern: Vervoort, Bellens, De Winter, Thomassen, De Swert, Bruyninckx, Haneveer, Van Dingenen, Van Looy, Voorspoels, Vandebroek, Olensky, Danisik, Raeymaekers en nog 1 aan te duiden speler.

Derby KFC Houtvenne - VC Herentals : zaterdagavond om 19.30u

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto