U bent hier

KFC Lentezon - Donk 1 - 0 : verdiende zege

Kempen regio
21.01.2019 - 11.08u
Door: Enna Briers editor

Lentezon nam de partij van bij aanvang stevig in handen. Het vloeiende aanvalsspel leverde echter slechts een paar halve kansjes op. Zo trachtte Bodart Jasper Cools te bedienen en dacht Dierckx de score te hebben geopend op het kwartier, maar hij stond centimeters buitenspel. Beide ploegen gingen rusten bij een 0-0 tussenstand.

Vlak na de pauze schakelde Lentezon een versnelling hoger. Julien opende de score met een gekruist schot (47' 1-0). Na de openingstreffer verzuimde Lentezon om het balbezit beter uit te spelen. Storms, en een paar minuten later Jasper Cools, kregen nog een mooie gelegenheid om de score uit te diepen op stilstaande fases, maar zij konden hun kopballen niet tussen de palen krijgen.

Met nog een half uur te spelen, nam Donk risico's. Dit resulteerde in duidelijk veldoverwicht, zonder echt uitgespeelde kansen af te dwingen. Verder dan een klutsbal die voor de lijn werd gekeerd en een voorzet die tegen de paal waaide, geraakte Donk niet meer. Al bij al een verdiende overwinning voor Lentezon.

Verslag Maarten De Voeght/ foto's Luc De Voeght / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto