"Lentezon en Dosko hielden elkaar in evenwicht in de beginfase", zegt Lentezon-coach Maarten De Voeght. "Na 11 minuten vergiste scheidsrechter Jasper Van Duppen zich blijkbaar van kleur: dat Bram Lenaerts na een moordaanslag op de enkels van Dierckx er met geel vanaf kwam was voor iedereen een verrassing, dader incluis.

Lentezon verloor nadien de concentratie, wat resulteerde in twee doelpunten op de tegenaanval. Na een half uur stond de thuisploeg 0-2 in het krijt. Bij de rust greep coach De Voeght in en bracht hij Goots. Deze laatste knikte de aansluitingstreffer vlak na rust tegen de touwen (52' 1-2).

De vreugde was echter van korte duur, want na defensief geklungel mocht de kleinste speler van het veld een uittrap van de bezoekende keeper verlengen waardoor Severijns plots oog in oog met de thuisdoelman kwam te staan. Hij werkte beheerst af (65' 1-3).

Nadien trachtte Lentezon nog een vuist te maken, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Lentezon niet meer (85' 2-3, Jasper Cools).

Kort samengevat: Een overbodige nederlaag van een onmondig en vooral defensief rammelend Lentezon tegen een zwak Dosko", besluit Maarten De Voeght.