Met Weelde kreeg Lentezon Beerse een middenmoter over de vloer. De uitgelezen kans om een eerste thuisoverwinning te pakken?

'Na 5' ging thuisverdediger Chahid in de fout', zegt Maarten De Voeght Lentezon-coach.  'Koeks profiteerde (5', 0-1). Lentezon nam de partij in handen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Na een flater in de thuisdefensie mocht Dierckx de gelijkmaker tegen de netten jagen (26', 1-1 Dierckx).'

'Sterk Weelde'

'Op slag van rust zette Elias een solo op en schoot de bal vanop 30 meter voorbij de thuisdoelman (39' 1-2 Elias).

De 2e helft was nog maar net op gang gefloten of Byns rondde een actie af die hij zelf opzette vanuit het middenveld (47', 1-3 Byns).

Lentezon trachtte nog om de bakens te verzetten. Twintig minuten voor tijd miste De Weer van dichtbij de aansluitingstreffer. Gysels trof nadien nog de lat. In de toegevoegde tijd kon Cools nog milderen (92', 2-3 Cools).

Een verdiende nederlaag voor de thuisploeg tegen een sterker Weelde.'  Maarten De Voeght/ foto's Luc De Voeght/ Nnieuws.