U bent hier

KFC Linda Olen neemt noodgedwongen afscheid van C-plein

Olen
21.11.2018 - 22.24u
Door: Mark Jaspers

Na meerdere pogingen om een oplossing te vinden is het gemeentebestuur er jammer genoeg niet in geslaagd de familie Verstappen, eigenaars van de grond waar nu het C-plein en kantine is gehuisvest, van gedachten te doen veranderen, en zo valt vanaf december 2018 definitief een doek over het gebruik van het voetbalterrein en bijhorende infrastructuur aan de Weëen.

Wat nu met de wedstrijden van de jeugd?

Het hoofd- en jeugdbestuur van KFC Linda Olen kan en wil uiteraard niet bij de pakken blijven zitten en stelt alles in het werk om na de winterstop alle wedstrijden van de jeugdploegen te kunnen laten doorgaan op de terreinen gelegen aan de A-kantine in Kattenbos. Uiteraard wordt er ook snel gehandeld om de
nodige extra kleedkamers te voorzien om de verschillende ploegen te kunnen opvangen op zaterdag en zondag.

Wordt er nu gewerkt aan een plan voor de toekomst?

Vanuit het bestuur van KFC Linda Olen is reeds geruime tijd aan het gemeentebestuur een plan overgemaakt met een visie voor de toekomst van de bruisende club in Olen Centrum. Het gemeentebestuur heeft zijn woord gegeven dat er een oplossing zal zijn tegen volgend seizoen, echter wat die oplossing concreet zal omvatten, dat moet nog verder uitgewerkt worden.

Afscheid in mineur?

Het is een heel jammerlijke zaak, maar afscheid in mineur, zeker niet! We willen op 1 december ek laten zien dat KFC Linda Olen een bruisende club is. We nodigen dan ook graag iedereen uit die momenteel aan de club verbonden is, of die in het verleden een band heeft gehad met onze club om op zaterdag 1 december massaal aanwezig te zijn op de laatste thuiswedstrijden die die dag gespeeld worden:

U10: 09u30 tegen VC Poederlee
U11: 11u00 tegen KFC Herenthout
U9: 11u00 tegen KVC Houtvenne
U21: 12u30 tegen FC Punt Larum

Om 13u zal de Sint ook langskomen om de aanwezige brave kinderen (ouders en sympathisanten) een hart onder de riem te komen steken.

www.kfclindaolen.be – facebook: @kfclindaolen

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto