U bent hier

KFC Meerle - KFC Lentezon 1-1 : Lentezon met 10

Kempen regio | Provincie Antwerpen
10.09.2018 - 08.31u
Door: Herman Gezelle

Van bij de aftrap speelde Meerle de bal in de ruimte achter de verdediging van Lentezon. Keeper Snoeys kwam gepast uit en kon de bal oprapen. De aanvaller van Meerle duwde Storms tegen Snoeys aan.

Nadien nam Lentezon de wedstrijd in handen. Dankzij vlot combinatiespel werd Meerle op de eigen speelhelft vastgepind. Op het kwartier werd Jasper Cools na een mooie combinatie vrijgespeeld door Belmans. De voorzet van Cools werd beheerst afgerond door Goots. 0-1.

De eerstvolgende 20 minuten kon de voetballiefhebber zijn hartje ophalen want Lentezon legde een aantal mooie combinaties op de mat, die ook enkele kansen opleverden. Meerle beperkte zich tot het foutief afbreken van de aanvalsgolven.

Na tumult rode kaart voor Josip Vermeiren, doelman gekwetst

Na een slordige controle sprong de bal te ver van de voet van Josip Vermeiren. Deze trachtte de bal te recupereren en beging daarbij een fout. De scheidsrechter aarzelde dit keer niet en gaf de verdediger van Lentezon prompt een gele kaart. In het tumult dat hierop volgde, bestrafte de scheidsrechter Vermeiren plots met een tweede geel karton, waardoor Lentezon de rest van de wedstrijd moest afwerken met 10 tegen 11. Lentezon hield stand tot aan de rust.

Tijdens de rust moest trainer Maarten De Voeght zijn keeper wisselen met een blessure, die het gevolg was van de overtreding in de eerste minuut.

Met een man minder was Lentezon nog steeds de betere ploeg, evenwel zonder echt gevaarlijk te zijn. In het laatste kwartier trachtte Meerle de bakens te verzetten via powerplay.

Alle vrije trappen en inworpen werden door Meerle in de grote backlijn gepompt. In de 80e minuut werd een vrije trap slecht verwerkt door de Lentezonse doelman, waardoor Michielsen de gelijkmaker makkelijk kon binnentikken.

In de laatste tien minuten nam Lentezon opnieuw het initiatief en kwam het nog drie keer alleen voor de Meerlese doelman. Een tweede doelpunt bleef echter uit. Einduitslag 1-1.  Verslag M. De Voeght/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto