De eindfase van de competitie blijft ook in 4 Provinciale F bijzonder spannend. Welk team mag binnen enkele weken de champagne ontkurken en in een bomvolle kantine de titel vieren?

SKS Herentals pakte vanavond verdiend de 3 punten mee naar de Olympiadelaan en klimt zo voorlopig naar de 2e plaats samen met Ezaart (50 punten), op één punt van leider KFC Grobbendonk.  Ezaart heeft nog een match te goed. Volgende zaterdag volgt de topper SKS Herentals - Ezaart.

De boys van coach Gerd Heylen startten voorzichtig op het Molse hobbelige veld. Net na de aftrap kreeg de thuisploeg al een kans, maar de bal rolde voorlangs.  1 minuut later, na een splijtende pas, kwam Dennis Maes de spits van Mol alleen voor doelman Jens Maes en werkte netjes af : 1-0 (2').

SKS reageerde meteen via enkele kleine pogingen.  Zeven minuten later kwamen de Herentalsenaren langszij door een knap doelpunt van Jason Verschaeren : 1-1 (9').

Ruststand : 1-1.

Na de koffie kwamen de bezoekers tot tweemaal toe dreigen via o.a. een corner maar thuisdoelman Broeckx kwam telkens goed tussenbeide.  Mol voerde druk op, de bezoekende goalie Jens Maes neutraliseerde perfect.

In de 78e minuut pegelde Christof Van Den Brande met een strak schot de 1-2 tegen de netten. Feest bij de blauw-wit aanhang.   Eindstand 1-2.

Volgend week zaterdagavond om 19.30u volgt aan de Olympiadelaan de absolute topper tegen de 2e in het klassement Ezaart.'  Foto G. Van Nueten/NNieuws.