KFC Mol - SKS Herentals eindigde op 2-0.  De bezoekers konden ook vanavond geen punten sprokkelen en blijven met 1 op 42 steken.

Het was vandaag een wedstrijd met bitter weinig opwinding, zeer gesloten spel langs beide zijden en ook geen doelkansen langs de twee kanten.

Na een tiental minuten is er wel een cruciale fase waarbij Van Grieken wordt neergehaald door een thuisspeler en hiervoor geen rode kaart kreeg, wat hier terecht had geweest volgens SKS-trainer en ex-scheidsrechter Verheyen.

Dit was wel de enige vermeldenswaardige actie in de eerste helft.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, controlevoetbal en geen doelkansen. Maar weer geeft SKS het doelpunt weg bij een stilstaande fase. Deze keer onvoldoende gefocust bij een hoekschop en 1-0 voor de thuisploeg.

Een tiental minuten voor tijd is er een vrije trap voor de bezoekers, deze wordt niet goed getrapt en onderschept door de thuisploeg en simpel binnen gelegd. 2-0 en wedstrijd gespeeld.

Een wedstrijd die volgens SKS-trainer Lieven Verheyen altijd op 0-0 had moeten eindigen, gaat weer verloren en zo wordt de wedstrijd van volgend weekend tegen Halle de wedstrijd van de allerlaatste kans.

'Vandaag viel ook nog eens Verlooy uit met een kwetsuur. Hopelijk kunnen we tegen volgende week Schenk recupereren', aldus Lieven Verheyen.

'Te weinig efficientie, te weinig aanvoer naar voor zijn belangrijke knelpunten bij ons. Deze week op training gaan we daar weer hard aan werken en hopelijk krijgen we zondag alle kopjes in dezelfde richting en valt de bal ook eens goed voor ons', besluit Lieven.