'De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Lentezon', zegt Maarten De Voeght, coach Lentezon.  'Na slecht ontzetten door de Lentezonse defensie mocht Boden alleen afgaan op doelman Snoeys. Boden werkte beheerst af (2' 1-0).

Nadien kwam Lentezon beter in de wedstrijd. Bodart kwam op aangeven van Julien oog in oog met de thuisdoelman en trapte de 1-1 via de paal binnen (26' 1-1). Lentezon had duidelijk veldoverwicht, maar kon geen van haar kansen nog afwerken voor de rust.

In de tweede helft bleef Lentezon op zoek gaan naar een doelpunt. Schilders speelde Vermeulen vrij op de flank. De voorzet van Vermeulen belandde aan de tweede paal, waar hij werd binnen getrapt door Bodart (59' 1-2). Twintig minuten voor het einde kwam Jannik Cools het veld op.

Bij zijn eerste baltoetsen zonderde Jannik Cools zijn broer Jasper af op de flank. Senne Dierckx mocht de voorzet van Jasper Cools vrij intikken (78' 1-3). In het slot kon Dierckx, nogmaals op aangeven van Jasper Cools, de 1-4 tegen de touwen duwen (88' 1-4)."

Verslag Maarten De Voeght/ avondfoto's Luc De Voeght / Nnieuws.