KFC Pulderbos Heidebloem was geen maat voor SKS Herentals : 0-5.

'De bezoekers startten gretig', zegt Thijs Van Nueten pr-SKS.  'De boodschap van coach Gerd Heylen was duidelijk : er mag niet verloren worden. Dat hadden de Heylen-boys eenvoudig begrepen, want al na 5 minuten scoorde Van Den Brande de 0-1.

De druk op de thuisploeg bleef heel de wedstrijd erg hoog. In minuut 13 verdubbelde Jef Verlooy de score : 0-2.  SKS bleef kansen toveren tegen een hels tempo.  Verlooy schoof zijn 2e van de avond binnen : 0-3.  Ook de ruststand.
Een werkloze Jens Maes kreeg van trainer Heylen een extra koffie.

Ook na de pauze hielden de bezoekers de riemen strak aangespannen met een pak kansen.  Ook Van Den Brande mocht z'n 2e van de avond binnentikken : 0-4.
Het gaspedaal werd losgelaten en Pulderbos creëerde 2 mooie kansen waarvan er eentje op de lat spatte.

10 minuten voor affluiten legde Roel Lenaerts de 0-5 eindstand vast. Een zwaar verdict voor de Pulderbos-aanhang.

SKS Herentals komt zo aan de leiding, gevolgd door KFC Grobbendonk op 2 punten.  Foto : SKS-feest in de kleedkamer/NNieuws GVN.