Een sterk SKS Herentals zette z'n zegereeks met een klinkende overwinning verder tegen een zwak KFC Verbr. Alberta uit de kelder van het klassement.

'Alberta creëerde al na 1 minuut een mooie kans maar schoot voorlangs', zegt Thijs Van Nueten (SKS).   'Maar vanaf dan werd het eenrichtingsverkeer richting de goalie van Alberta.

Na enkele kleine pogingen van de bezoekers, opende Seth Peeters de score (0-1).  5' later was het weer raak op aangeven van Jef Verloy tikte dezelfde Peeters de 0-2 binnen.

Alberta kwam nog even opzetten maar kon Jens Maes niet echt bedreigen.  Via Jasper Lambrechts en Ruben Van Bael dikte de score aan : 0-4 ruststand.

Na de koffie zag je hetzelfde spelbeeld waarbij de bezoekers de wedstrijd verder onder controle hielden. In minuut 80 werd het 0-5 langs de 16-jarige Lino Bernadon die net iets daarvoor Ruben Van Bael was komen vervangen.  Als kers op de taart maakte Jef Verloy er nog de 0-6 van. De eindstand.

SKS Herentals blijft de supporters verbazen met eigen youngsters die prachtprestaties neerzetten. Het team van voorzitter Gerrit Van Nueten en coach Gerd Heylen rukt op naar de 2e plaats, op 3 punten van leider KFC Mol.'   NNieuws/ GV.