Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KIA Peeters Herentals en Geel overgenomen : 'De Mobiliteitsmakelaar blijft groeien'

KIA Peeters
KIA Peeters met vestigingen in Herentals en Geel is overgenomen door De Mobiliteitsmakelaar uit Turnhout.   De Mobiliteitsmakelaar haalde eerder ook al Autobedrijf Deckx-team uit Turnhout, Garage Hermans uit Herentals, Garage Verellen uit Geel, Groep LAC-Verschaeren uit Lier en Heist-op-den-Berg en KIA Turnhout binnen.
 
Samen verdelen ze de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen en California en KIA.

 

'Naast de verkoop en naverkoop van auto’s en bestelwagens, zoekt De Mobiliteitsmakelaar permanent naar en investeert in nieuwe vormen van mobiliteit als verhuur van mobilhomes en verdeling van elektrische fietsen op de Belgische markt', klinkt het.

'Door deze uitbreiding met KIA Peeters bevestigt De Mobiliteitsmakelaar haar plaats bij de grootste groeperingen in het Kempens mobiliteitslandschap. Om een goede service te kunnen garanderen, werd beslist om de vestiging in Geel direct te sluiten. Deze site beantwoordt niet langer aan de eisen van een modern garagebedrijf. De activiteiten en medewerkers van deze site worden overgenomen door de site in Herentals. Die vestiging verhuist op haar beurt tegen het einde van dit jaar naar een nieuwe pop-upstore op de Antwerpseweg in Geel.'  (pp)

Foto : KIA Peeters Herentals showroom (2014) / NNieuws.

Herenthoutseweg 235, Herentals, België

KIA Peeters

Deel dit artikel