Studenten van het eerste en tweede jaar Marketing van CVO HIK (Hoger Instituut der Kempen) organiseren op zondag 10 mei op de voetbalvelden van de Leunen een mini-voetbaltornooi waarvan de opbrengst volledig naar Kom op tegen Kanker zal worden doorgestort.

Een aantal bekende en minder bekende namen uit het voetbal van de regio hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd. Ook supporters en niet-voetbalfans zullen zich die dag vanaf 10.30 uur kunnen amuseren langs de terreinen van ASV Geel.


De studenten Marketing kregen als opdracht een project te lanceren die geld zou opbrengen voor het goede doel. Deze studenten hebben gekozen om van hun project een voetbaltornooi te maken. Ze zijn dus nog op zoek naar sportieve zielen die het goede doel een hart onder de riem willen steken. Als u graag voetbalt en een team kan bij elkaar brengen van vijf tot acht spelers, kan u deelnemen aan dit tornooi. Teams kunnen zich inschrijven via kacgeel@gmail.com of via de facebookpagina "

Kick against cancer" en dan registreren via http://kickagainstcancer.weebly.com/inschrijven.html . Meedoen kost 30 Euro per team voor 5 tot 8 personen , maar je doet het niet zomaar. Storten kan op rekeningnummer BE45 9731 3270 1589. Het geld is bestemd voor "Kom op tegen Kanker" en je kan bovendien ook nog een prijs behalen.

De voetballiefhebbers weten allicht dat er zondag ook matchen in play off 1 worden gespeeld, namelijk de topper Anderlecht-Brugge en Standard-Kortrijk. De organisatie heeft daarom twee schermen geplaatst in de kantine en na het tornooi kan dus nog naar die wedstrijden worden gekeken. Er is ook meer dan voldoende catering voorzien. Momenteel zijn er al enkele inschrijvingen van gelegenheidsteams uit de regio.

KSAV Sint-Dimpna is alvast sterk vertegenwoordigd met spelers uit de reservekern, maar ook andere ploegen uit de regio met o.a. Zammel en Beekhoek sturen een afvaardiging. De studenten Marketing hopen dat ook mini-voetbalploegen of vriendenploegen uit het Geelse zich kandidaat stellen om deel te nemen.

Ook families of damesploegen kunnen natuurlijk deelnemen. De studenten benadrukken ook graag dat vooral meedoen belangrijker zal zijn dan winnen. Uiteindelijk gaat het allemaal om het goede doel. De marketingstudenten van CVO HIK hopen uiteraard op een grote publieke belangstelling en rekenen dus op uw steun.