Vrijdag 1 juni vindt in JH De Kelder, het vernieuwde jeugdhuis van Lichtaart, de Summer Kick off Party plaats. Deze party geeft het startsein voor het vernieuwde bestuur dat opnieuw leven in de club wil blazen.

Lichtaart heeft nog steeds nood aan een jeugdhuis met enige vastigheid en visie. En laat het nu net dit zijn dat het nieuwe dagelijkse bestuur uitstraalt. Drie jonge mannen met tonnen ambitie.

Ze willen de jongeren een goedkoop alternatief bieden. Uitgaan is zo al duur genoeg en vroeger hingen de jongeren maar wat rond op straat of bij hun thuis. Weet Wouter Maes. Ze streven naar een actieve verenging voor hen die zich niet thuis voelen in een jeugdvereniging.?

Voorlopig hebben ze reeds iedere 1e en 3e vrijdag van de maand een gezellige café-avond waar tevens voor hen die eens iets anders willen als de eeuwige pils, een goedkoper alternatief bestaat. Met deze Kick off Party willen ze tonen welke nieuwe wind er door de Kelder waait.

Er staan al enkele ambitieuze projecten op het programma van JH De Kelder zoals een tafelvoetbaltornooi, mini-voetbaltornooi en wie weet in de toekomst een heus festival. Ze streven er naar om andere jeugdverenigingen te betrekken bij hun plannen om er samen hun schouders onder te steken, voegt voorzitter Tom De Laet toe.
 
Tekst en foto's: Anita Campforts /N