Disco Coverband Cirque Atomique bestaat dit jaar 11 jaar en dat wordt met veel ambiance gevierd op zaterdag 27 oktober in Geel, amper 2 weken na de gemeenteraadsverkiezingen.

Het belooft een geweldig event te worden met de beste discohits van afgelopen 11 jaar in het eerste podiumgedeelte “Cirque Historique” om vervolgens het publiek in primeur kennis te laten maken met de nieuwe show van Cirque Atomique. Deze show belooft nog spetterender te worden dan dat hij al was, met o.a. nieuwe discomedleys, extra interactieve trucjes, dansers, VJ en DJ én nieuwe outfits, van niemand minder dan couturier Geert De Puysseleyr.
 
Win VIP tickets
De swingende bandleden doen hierbij een oproep aan alle kiezers om zondag 14 oktober ‘gekleurd’ naar de stembus te gaan: jawel, in DISCO-outfit. De durvers die hiervan een foto nemen en doorsturen/uploaden op de facebookpagina van Cirque Atomique komen in aanmerking voor VIP tickets voor het celebration event op zaterdag 27 oktober in De Waai te Geel.
 
De bandleden van Cirque Atomique verwachten ten laatste 20 oktober foto’s met gekleurde kiezers uitgedost van-top-tot-teen in DISCO-outfit om in aanmerking te komen voor de gegeerde VIP tickets. Het volledig reglement van de wedstrijd vind je op www.cirqueatomique.be
 
Choose … DISCO!