U bent hier

Kijk mee achter de schermen van de digitale Dag van de Wetenschap op 22/11

Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
18.11.2020 - 09.42u
Door: Mark Jaspers

Ondanks de coronacrisis gaat de Dag van de Wetenschap 2020 toch door. Het wordt een digitale versie, die op 22 november een lading wetenschap & technologie recht de huiskamers in katapulteert. U kunt erbij zijn vanop de eerste rij: in de regieruimte, achter de schermen van de liveshow, of op de zetel bij een deelnemend gezin.

De Dag van de Wetenschap, een initiatief van de Vlaamse overheid, is dit jaar aan zijn feestelijke 10e editie toe. Alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, zal hij in dit uitzonderlijk coronajaar, ook nog eens volledig digitaal plaatsvinden.

Op zondag 22 november worden vanop een online platform tal van digitale formats - van livestreams, over spelletjes tot podcasts - naar de woonkamers van de deelnemers gestuurd.

De digitale Dag van de Wetenschap zal naast een ruim on demand-aanbod ook een live-gedeelte hebben.

Om 13 uur trappen Technopolis-vloggers Zanne en Emiel een interactieve liveshow op gang. Ze ontvangen, via Zoom en in de studio, een hele resem gasten, onder wie ook Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits en Dag van de Wetenschap-meter & peter Sarah Mouhamou en Frank Deboosere.

Kijk op https://www.dagvandewetenschapantwerpen.be/

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto