Kinderen tussen 9 en 14 jaar krijgen op 1 en 2 juni de unieke kans om te figureren in een promotiefilmpje voor Disney Channel Benelux. Grijp deze unieke kans en stuur zo snel mogelijk een mailtje naar disney_zilvermeer@outlook.com. Vermeld de dag waarop je kan, de leeftijd en het aantal kinderen die willen deelnemen. Voor één scène zoekt de productieploeg ook een koppel ouders van ongeveer 35 à 40 jaar.

Monitoren van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer staan in voor het begeleiden van de kinderen. Naast een leuke dag krijgen de kinderen de unieke kans om een filmcrew van dichtbij aan het werk te zien. Bovendien ontvangt elk kind een Disney Goodybag, een lunch met een drankje en twee snacks. Het wordt ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten.

 

Drie opnamesessies

Zowel op zaterdag als op zondag zoeken we voor elke opnamesessie een 30-tal kinderen:

> Zaterdag 1 juni van 9 tot 18 uur, kinderen tussen 9 en 12 jaar

Tijdens deze opname gaat het vooral om spelactiviteiten zoals spelen in de speeltuin, mountainbike, gocarten, minigolf,…

> Zaterdag 1 juni van 17 tot 21 uur, kinderen tussen 9 en 14 jaar

’s Avonds wordt een scène opgenomen rond een kampvuur met een lekkere barbecue waaraan elk kind kan deelnemen.

> Zondag 2 juni van 9 tot 18 uur, tieners tussen 12 en 14 jaar

Op zondag staan de meer avontuurlijke activiteiten op het programma waaronder de death-ride en het avonturenparcours.

Het gemeentebestuur is fier dat Disney Channel Benelux het Zilvermeer uitkoos om het buiten spelen te promoten. Het promotiefilmpje wordt de ganse zomer op deze zender uitgezonden.

 

Meer info: Disney Channel Benelux, 0479 51 28 77, disney_zilvermeer@outlook.com