U bent hier

Kinderoppasdienst Gezinsbond Nijlen werkt sinds 1 januari online

Nijlen regio
10.01.2019 - 09.24u
Door: Mark Jaspers

Al jaar en dag zijn "de babysitters van den bond", van de Gezinsbond dus, gekend in vele gemeenten. Zo ook in Nijlen. En 32 jaar lang was Monique Verhagen het aanspreekpunt voor zowel ouders als babysitters. Zeven dagen op zeven kon je bij Monique terecht met de vraag om een babysitter in te schakelen en dan ging Monique op zoek. Meer dan 100 babysitters werden zo door haar begeleid.

Sinds 1 januari 2019 heeft Monique de fakkel doorgegeven. Na 32 jaar engagement wordt het tijd voor iets anders. Gezinsbond Nijlen roept daarom alle leden en oud-gebruikers van de babysitdienst op om de komende dagen een dankkaartje te sturen naar Monique want het stopzetten van zo'n jarenlang engagement kan niet zomaar passeren. En uiteraard wordt ze ook nog in de bloemetjes gezet door de lokale afdeling zelf.

De kinderoppasdienst (of babysitdienst) zal voortaan nu door drie vrijwilligers van de Nijlense Gezinsbond opgevolgd worden: Femke Peers, Nicky Bastiaens en Gunther Melis. Zij zijn te bereiken via babysit.nijlen@gmail.com.

Het zijn gezinnen die lid zijn van de Gezinsbond, die gebruik kunnen maken van de dienst. En een eerste nieuwigheid is dat voortaan alle aanvragen online zullen lopen via www.kinderoppasdienst.be. Ouders kunnen zo direct aanvragen uitsturen en de babysitters kunnen hier dan op reageren.

De kennismakingsgesprekken met ouders vinden vanaf nu ook plaats tijdens een maandelijkse zitdag die Gezinsbond zal houden, elke tweede dinsdag van de maand van 19.30 uur tot 20.30 uur in dienstencentrum 'De Wolmolen' in de Gemeentestraat te Nijlen.

Tijdens deze zitdag kunnen leden ook langs komen voor de aankoop van trein-, gsm- en buskaarten tegen een voordelig tarief of om informatie te verkrijgen over activiteiten van de Gezinsbond.

https://nijlen.gezinsbond.be

imageMeer nieuws

Proef gratis van de lente tijdens het openingsweekend op domein Zilvermeer

Mol 21.03.2019 - 14.13u reading time3min

Op zaterdag 6 en zondag 7 april gaat het nieuwe toeristische seizoen van start.
Geniet gratis van een dagje Zilvermeer en beleef een onvergetelijke dag.

Bekijk het Zilvermeer eens vanuit een andere hoek! Vraag aan de kassa een flyer met daarop een uitgestippelde route en ga op verkenningstocht. Honger of dorst? Om je extra te verwennen, zetten onze horecazaken hun beste beentje voor. Geniet van leuke extraatjes zodat je tijdens je tocht lekker kunt smullen.

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 21.03.2019 - 11.38u

Verkeer op E313 richting Antwerpen over één rijstrook in Westerlo

Geel | Kempen regio | Provincie Antwerpen | Westerlo 21.03.2019 - 11.33u

Nieuwtjes schepencollege Geel

Geel 21.03.2019 - 11.31u

Vlaams Parlement keurt taxidecreet goed

Vlaams Parlement keurt taxidecreet goed
Kempen regio | Vlaanderen 20.03.2019 - 20.19u

Dierenwelzijn : Vlaanderen gaat alle vuurwerk verbieden

Dierenwelzijn : Vlaanderen gaat alle vuurwerk verbieden
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 20.03.2019 - 18.51u

"Europa heeft nood aan 28.000 specialisten internetveiligheid"

"Europa heeft nood aan 28.000 specialisten internetveiligheid"
Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen 20.03.2019 - 18.30u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto