U bent hier

Kinderparadijs in Kasterlee tijdens opening toeristisch seizoen

Kasterlee
22.04.2013 - 22.50u
Door: Franky Van Leeuwen

Op zondag 29 april 2013 wordt op de verkeersvrije Markt in Kasterlee de start van het toeristisch seizoen feestelijk ingezet. Van 13 tot 18 uur wordt het marktplein omgetoverd tot een kinderparadijs. Tussen 13 uur en 18 uur kunnen kinderen meedoen met een te gek opdrachtenparcours en leuke prijzen winnen van Toerisme Kasterlee en Domein De Putten. Ze halen hun deelnameformulier af in het toeristisch infokantoor dat eveneens de ganse dag open is voor het publiek. De kinderen kunnen ravotten op de springkastelen, zich amuseren aan de grote tekentafel, op het gocartparcours, met de mega gezelschapsspelen of zich laten grimeren.  Vanaf 14.30 uur vertelt het gezelschap ’t Varken met een lange snuit over reuzen en kabouters. Om 16 uur is er de Zwanzibar, een discobar met forsballen.

Volwassenen kunnen op de Markt verpozen op het terras van de Kastelse biervereniging en Oxfam wereldwinkel terwijl de kinderen zich uitleven. Er zijn pannenkoeken en ander lekkers te verkrijgen. Opbrengst Oxfam wereldwinkel gaat naar www.oxfamtrailerwalker.be. Ook de horeca van de Markt heet u van harte welkom voor een heerlijk drankje of snack.

Geitenboerderij

Geitenboerderij Polle bestaat 30 jaar! Om dat te vieren kan je deelnemen aan een gratis rondleiding in het bedrijf. Dit kan om 11 uur, 13 uur, 15 uur of 16.30 uur. Reserveren vooraf is verplicht via info@polle.be of via het nummer 014 55 61 50. Voor elke deelnemer een gratis heerlijk geitenijsje.

Begeleide themawandeling

In Tielen gaat de eerste begeleide themawandeling van start om 14 uur. Thema: De vallei van de Roeikensloop, de Grote en de Kleine Kaliebeek. De wandeling start aan de parking van de Hoge Rielen, Molenstraat 62 in Lichtaart. Deelname aan de wandeling is gratis.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto