Kiwanis Herentals pakte afgelopen weekend uit met een succesvolle 1e Coppa Classic Days. Deze 3-daagse voor het goede doel trok méér dan 2.500 oldtimerfans naar het prachtig kasteel van de Prins de Merode in Westerlo als uniek decor. Maar liefst 180 juweeltjes vol nostalgie kon je er bewonderen.  Achilles Somers pr-man van Kiwanis : ‘Na 15 succesvolle jumpings trok Kiwanis naar een nieuwe horizon voor haar fundraising.  Na de paarden gingen we voor de paardenkracht van oldtimers.  Het is een denderend succes geworden.

Met dank aan de vele medewerkers en sponsors die constant paraat stonden. Zondag volgde het geslaagd Concours d’ Elégance waarbij een jury de mooisten beoordeelt met een hoofdprijs voor The Best of Show.’

De goede doelen die Kiwanis Herentals dit jaar steunen zijn het Olivia Hendrickx Foundation en de vzw Stop Darmkanker van dokter Luc Colemont.  Op het event stond trouwens een infostand van vzw Stop Darmkanker, aldus een enthousiaste Achilles Somers.  Foto's Guy Verellen / Nnieuws.