U bent hier

Kiwanis Herentals : 2.500 oldtimerfans op Coppa Classic Days in kasteel de Merode

Herentals | Westerlo
22.09.2014 - 16.07u
Door: Herman Gezelle

Kiwanis Herentals pakte afgelopen weekend uit met een succesvolle 1e Coppa Classic Days. Deze 3-daagse voor het goede doel trok méér dan 2.500 oldtimerfans naar het prachtig kasteel van de Prins de Merode in Westerlo als uniek decor. Maar liefst 180 juweeltjes vol nostalgie kon je er bewonderen.  Achilles Somers pr-man van Kiwanis : ‘Na 15 succesvolle jumpings trok Kiwanis naar een nieuwe horizon voor haar fundraising.  Na de paarden gingen we voor de paardenkracht van oldtimers.  Het is een denderend succes geworden.

Met dank aan de vele medewerkers en sponsors die constant paraat stonden. Zondag volgde het geslaagd Concours d’ Elégance waarbij een jury de mooisten beoordeelt met een hoofdprijs voor The Best of Show.’

De goede doelen die Kiwanis Herentals dit jaar steunen zijn het Olivia Hendrickx Foundation en de vzw Stop Darmkanker van dokter Luc Colemont.  Op het event stond trouwens een infostand van vzw Stop Darmkanker, aldus een enthousiaste Achilles Somers.  Foto's Guy Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto