Kiwanis Herentals zorgde vanmorgen voor maar liefst 285 Valentijnhartjes - samen 570 feestelijke ontbijten - voor hun goede doelen in de vorm van luxe Valentijnsontbijten.

'Om onze sociale doelen een financieel hart onder de riem te steken, wilden we een vervolg breien aan onze zéér succesvolle actie Sinterklaas-ontbijtmanden', zegt Kiwanis-voorzitter Bart Verreydt.

'We mochten vanmorgen 570 geliefden met een heerlijk ontbijt, een bloemetje en een leuke attentie verrassen. Dankzij onze sponsors konden we hen tevens een mooi geschenk van Rituals cadeau doen. Champagne Pommery & Greno stond bij velen op de gastronomische hitlijst. Bedankt aan alle sponsors en ons hecht team. Alles verliep perfect covidproof.'

De bestuursleden hadden, zoals het past, zich een écht Valentijnkostuum aangeschaft en brachten meteen iedereen in de romantische Valentijnsfeer bij het afhaalpunt, Banden Sooi in Grobbendonk.

Kiwanis Herentals ondersteunt tal van sociale doelen :

vzw (W) onderweg www.wonderweg.be
De Troon www.clarafey.be
SOB www.special-olympics.be/nl/
Kiwanis Pop www.kiwanis.be/kiwanis-pop
Tiele V Doninck
Olivia Fund www.olivia.be
G-Judo Herenthout
vzw 'T Werk www.twerk.be
project Tom Teulingkx.

Kiwanis Coppa Classic Ltd gaat opnieuw door : 11 juni 2022

'De Coppa Classic Ltd editie van 2021 was met meer dan 160 rallywagens een succes. Tussen 2 coronagolven door én met nieuwe locaties was het ook voor Kiwanis Herentals fijn om vast te stellen dat de deelnemers het nieuwe concept konden smaken.

We gaan dit jaar een heel andere regio verkennen, maar vertrekken wel op dezelfde startplaats als vorig jaar, bij Ludo Dierckx Tuindesign. U zal als deelnemer aan de rally dit jaar genieten van een all-in formule.'

Foto's & vid 4K Johan Temmerman/ Nnieuws/ red. Guy Verellen.