Kiwanis Kempenkring Herentals zorgt voor een luxe valentijnsontbijt op zondag 13 februari. 'Om onze sociale doelen een financieel hart onder de riem te steken, spreken we graag jouw valentijnshart op zondag 13 februari aan', zegt voorzitter Bart Verreydt.

'Verras je geliefde met een heerlijk uitgebreid luxe-ontbijt, een bloemetje, een leuke attentie en gezonde verrassingen.  Allemaal producten van Van Eccelpoel uit Herentals.

Kiwanis Herentals regelt het voor jou en je steunt zo onze sociale projecten in de Kempen. Dankzij onze sponsors kunnen we u tevens een mooi geschenk van Rituals cadeau doen. 

Ook dit jaar blijft de afhaallocatie de Kiwanis-drive-through bij Autobanden Sooi HB aan de Bannerlaan 83d Grobbendonk (Industriezone Klein Gent) op zondag 13/2 tussen 07.30u - 10u.' 

Het gaat om een succesformule die tijdens deze bizarre covidtijden bij het grote publiek aanslaat.  Vorig jaar was de Valentijnactie op korte termijn uitverkocht met zo'n 680 heerlijke 'Kiwanis luxe-ontbijten only 4lovers'.

Verwen je geliefde : bestellen kan via deze link Kiwanis.  En een love-verrassing voor je schat met champagne Pommery extra?

Sociale projecten

Kiwanis Herentals ondersteunt tal van sociale doelen :

vzw (W) onderweg www.wonderweg.be
De Troon www.clarafey.be
SOB www.special-olympics.be/nl/
Kiwanis Pop www.kiwanis.be/kiwanis-pop
Tiele V Doninck
Olivia Fund www.olivia.be
G-Judo Herenthout
vzw 'T Werk www.twerk.be
Project Dr. Tom Teulingkx.

Extra info kiwanisherentals@telenet.be

Kiwanis International

'Kiwanis International is een planetaire organisatie van leden die als doel heeft te zorgen voor de kinderen van de wereld.

Elk jaar zorgt Kiwanis International en de familie van clubs die er toe behoren - in totaal ongeveer 600.000 leden voor meer dan 18 miljoen uren van vrijwillige inzet, die in totaal meer dan 100 miljoen dollar opbrengen ten dienste van de gemeenschap, en vooral van de kinderen van de wereld.

De leden, van alle leeftijden, komen met regelmaat bijeen, in een sfeer van vriendschap. Ze verzamelen fondsen en nemen deel aan projecten ten dienste van zij die er nood aan hebben.'

Foto's Johan Temmerman/NNieuws/ red. Guy Verellen.