Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kiwanis Herentals presenteert Luxe Valentijnsontbijt voor goede doelen : 'Vol gezonde verrassingen' - uitverkocht

Kiwanis

Kiwanis Kempenkring Herentals verwent je en geliefde met een Super Luxe Valentijnsontbijt op zondag 11 februari. 'Om onze sociale doelen een financieel hart onder de riem te steken, spreken we graag jouw Valentijnshart op zondag 11 februari aan', zegt Kiwanis-voorzitter Jan Geerts.

Je kan niet meer bestellen : uitverkocht.

'Verras je geliefde met een heerlijk uitgebreid Super Luxe-ontbijt, een bloemetje, een leuke attentie, champagne Pommery en gezonde verrassingen.  Allemaal producten van Van Eccelpoel uit Herentals.

Kiwanis Herentals regelt het voor jou en je steunt zo onze sociale projecten in de Kempen. Dankzij onze sponsors kunnen we u tevens een mooi geschenk van Rituals cadeau doen. 

Dit jaar is de afhaallocatie van de Kiwanis-drive-through bij toonzalen garage BMW Sneyers, Toekomstlaan 12 Herentals op zondag 11/2 tussen 07.30u - 10u.' 

Het gaat om een succesformule.  Vorige jaren was de Valentijnactie op korte termijn uitverkocht met zo'n 680 heerlijke 'Kiwanis luxe-ontbijten Only 4Lovers & champagne Pommery'.  Ook dit jaar een overweldigend succes.

 

Sociale projecten

Kiwanis Herentals ondersteunt tal van sociale doelen :

vzw (W) onderweg www.wonderweg.be
De Troon www.clarafey.be
SOB www.special-olympics.be/nl/
Kiwanis Pop www.kiwanis.be/kiwanis-pop
Tiele V Doninck
Olivia Fund www.olivia.be
G-Judo Herenthout
vzw 'T Werk www.twerk.be
Project Dr. Tom Teulingkx.

kiwanisherentals@telenet.be

Kiwanis International

'Kiwanis International is een planetaire organisatie van leden die als doel heeft te zorgen voor de kinderen van de wereld.

Elk jaar zorgt Kiwanis International en de familie van clubs die er toe behoren - in totaal ongeveer 600.000 leden voor meer dan 18 miljoen uren van vrijwillige inzet, die in totaal meer dan 100 miljoen dollar opbrengen ten dienste van de gemeenschap, en vooral van de kinderen van de wereld.

De leden, van alle leeftijden, komen met regelmaat bijeen, in een sfeer van vriendschap. Ze verzamelen fondsen en nemen deel aan projecten ten dienste van zij die er nood aan hebben.'

Foto's Johan Temmerman/NNieuws/ red. Guy Verellen.

Kiwanis Herentals

Kiwanis Herentals

Kiwanis Herentals Valentijn

Kiwanis Herentals Valentijn

Kiwanis Herentals Valentijn met champagne Pommery

Kiwanis Herentals Valentijn met champagne Pommery

Toekomstlaan 12, Herentals, België

Kiwanis

Deel dit artikel