Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kiwanis Herentals Steven Van Hemelen : '540 x Valentijn-hartjes voor onze goede doelen'

Kiwanis

Kiwanis Herentals zorgde vanmorgen voor maar liefst 540 feestelijke ontbijten ten voordele van hun goede doelen in de vorm van 270 luxe Valentijnsontbijten.  De voorbestellingen waren op korte tijd uitverkocht.

'Om onze sociale doelen een financieel hart onder de riem te steken, wilden we een vervolg breien aan onze zéér succesvolle vorige acties', zegt Kiwanis-voorzitter Geert Van Hemelen.

'We mochten vanmorgen 540 geliefden met een heerlijk ontbijt, een bloemetje en een leuke attentie verrassen. Dankzij onze sponsors met o.a. Van Eccelpoel, konden we hen tevens een mooi geschenk cadeau doen. Champagne Pommery & Greno stond bij velen op de gastronomische hitlijst. Bedankt aan alle sponsors en ons hecht team. Alles verliep perfect.'

Sommige bestuursleden hadden, zoals het past, zich een écht Valentijnkostuum aangeschaft en brachten meteen iedereen in de romantische Valentijnsfeer bij het afhaalpunt Banden Sooi in Grobbendonk.

Kiwanis Herentals ondersteunt tal van sociale doelen :

vzw (W) onderweg www.wonderweg.be
De Troon www.clarafey.be
SOB www.special-olympics.be/nl/
Kiwanis Pop www.kiwanis.be/kiwanis-pop
Tiele V Doninck
Olivia Fund www.olivia.be
G-Judo Herenthout
vzw 'T Werk www.twerk.be
project Tom Teulingkx.

Kiwanis Coppa Classic Ltd gaat opnieuw door op 9 & 10 juni - Golfclub Witbos, Noorderwijk.

'De Coppa Classic Ltd editie van 2022 was met meer dan 160 rallywagens een succes. Met nieuwe locaties blijft het ook voor Kiwanis Herentals fijn om vast te stellen dat de deelnemers telkens een nieuwe concept kunnen smaken.  Alles ten voordele van onze goede doelen', besluit Van Hemelen (zie 4K vid hieronder).

Foto's & vid 4K Johan Temmerman/ Nnieuws/ red. Guy Verellen.

URL

Bannerlaan 83d, Grobbendonk, België

Kiwanis

Deel dit artikel