Kiwanis Herentals pakt dit weekend 19, 20 en 21 september uit met de Coppa Classic Days. Deze driedaagse voor het goede doel krijgt met het prachtige kasteel van de Prins de Merode in Westerlo, een nieuwe locatie.   Achilles Somers pr-man van Kiwanis : ‘Na 15 succesvolle jumpings trekt Kiwanis naar een nieuwe horizon voor haar fundraising.  Na de paarden gaan we voor de paardenkracht van oldtimers,  een 3-daags event met top-gastronomie.  Op zaterdag 20 september rijden de oldtimers de Blue Ribbon Tour met unieke juweeltjes van o.a. meer dan 400.000 euro en véél meer.

Zondag volgt het Concours d’ Elégance waarbij een jury de mooisten beoordeelt met een hoofdprijs voor  The Best of Show.   De deelnemers aan het oldtimergebeuren betalen een inschrijvingsgeld voro het goede doel.  Vrijdag is er ook onze culinaire diner evening met gastronomische hoogstandjes.    Ook de denderende zaterdagse Horse Party blijft behouden.

De goede doelen die dit jaar gesteund worden zijn de Olivia Hendrickx Foundation, de vzw G-Judo, de vzw Stop Darmkanker van dokter Luc Colemont.  Op het event staat trouwens een infostand van vzw Stop Darmkanker.  We reiken ook awards uit aan BV’s Frieda Brepoels en Tom Waes,’ aldus een enthousiaste Achilles Somers.

De Kiwanis Coppa Classic Days op 19, 20 en 21 september in en rond het kasteel van de Prins de Merode in Westerlo.  Een absolute aanrader.

Op de foto : het bestuur van Kiwanis Herentals met dr. Luc Colemont/ Nnieuws.

Alle info vind je op www.coppaclassicdays.be