Kiwanis Kempenkring Herentals pakt op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni op de terreinen achter hotel Aldhem langs de Industrieweg in Grobbendonk uit met haar jaarlijkse jumping.

Kiwanis Herentals organiseert al de 15e editie van dit jumpingfeest. Al tien jaar lang verdeelt Kiwanis 35.000 euro onder een aantal sociale projecten. Genoeg voor een internationale nominatie bij Kiwanis International.

Op vrijdag 31 mei jumpen de eerste van de 800 paarden vanaf 9 uur door de paddock. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni starten de wedstrijden om 8.30u. Er wordt dit jaar gestreden om het Juniorenkampioenschap.

De jumpingdriedaagse heeft ook nu weer op vrijdagavond haar buffetavond en op zaterdagavond is er de Kiwanis Horse Party. Reserveren voor de buffetavond van vrijdagavond is een 'Must' en kan via herman.adriaensens@skynet.be of 014-26 64 23.  Bij de gelukkigen van winst van de editie 2012 zijn het Olivia Hendrickx Research Fund, Ispahan, de G-judoclub mori-no-otoko, vzw Den Brand, De Troon Vorselaar, vzw Avalympics en de vzw Wonderweg.