U bent hier

Kiwanis Lier Twee Neten sponsoren Sinterklaasfeest 2017 van IONA VZW Kessel

Lier regio | Neteland
02.12.2017 - 16.36u
Door: Mark Jaspers

Op 5 december 2017 komt Sinterklaas, zoals gebruikelijk, op bezoek bij de kinderen en jongeren van het muntifunctioneel centrum (MFC) IONA VZW, gelegen aan de Nieuwe Bevelsesteenweg 66 te Kessel.

Zoals U wellicht bekend is, biedt IONA VZW 24u opvang voor kinderen tot 21 jaar met een verstandelijke beperking en met mogelijke bijkomende gedrags- en emotionele problemen en aan volwassenen met een handicap.

Dit Sinterklaasfeest is uiteraard een speciaal evenement voor deze bewoners en wordt ook ditmaal mede georganiseerd en gesponsord door de serviceclub Kiwanis Lier Twee Neten.

Zoals u weet zijn de Kiwanis een wereldwijde vrijwilligersbeweging die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen.
Als locale afdeling uit Lier zetten de Kiwanis Lier Twee Neten zich voornamelijk in voor projecten in onze stad en in de Lierse omgeving.

IONA VZW is hierbij een van onze strategische, jaarlijks terugkerende sociale projecten. Zo hebben wij in het verleden IONA VZW reeds gesponsord voor de investeringen in onder andere brandwerende matrassen voor de bewoners, de vernieuwing van hun polyvalente speelzaal, de Sintertklaasfeesten in de voorbije jaren en recent nog hebben wij ondersteuning verleend aan de investeringen met betrekking tot de omheiningen rond de diverse woongroepen. Ook voor het lopende werkingsjaar 2017-2018 worden momenteel mogelijke sponsorprojecten samen met IONA VZW geëvalueerd.

In elk geval gaat op 5 december 2017 het door Kiwanis Lier Twee Neten gesponsorde Sinterklaasfeest door ter plaatse bij IONA VZW te Kessel en dit vanaf 18u30. Hierbij zal de lieve Sint uiteraard de 32 kinderen en 30-tal volwassen bewoners verwelkomen en niet vergeten!

Graag bevestiging van uw deelname aan Marc Van Craen, Pers- en PR-verantwoordelijke, alsook Commissievoorzitter Sociale Projecten Kiwanis Lier Twee Neten 2017-2017 en dit op 0483/37.76.65 of per email op marcvancraen@gmail.com

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto