Kiwanis Herentals blijft bijzonder actief en steunt heel wat sociale projecten. Haar jongste afdeling, Kiwanis Young Professionals, overhandigde vrijdagnamiddag voor de eerste keer hun bijdrage voor het goede doel.

Voorzitter Lawrence Van de Ponseele van Kiwanis Young Professionals : 'Met de opbrengst van onze succesvolle 1e Afterwork in september vorig jaar, heeft onze club een startkapitaal verzameld waarvan er nog een budget van €682 vrij was om een mooi aantal Kiwanispoppen te schenken aan de afdeling pediatrie van het AZ Herentals.

365 poppen : zodat we élke dag van het jaar een kind blij kunnen maken met een Kiwanispop.  

Voor het goede doel doen we nog een champagneverkoop, op 10 en 11/6 volgt de niet te missen 4e Kiwanis Copa Classic in de Merode Westerlo. Op 6 oktober organiseren we onze 2e Afterwork in 't Prinsenhof Herenthout.

Ben je een jonge ondernemer, dan kan je lid worden van onze toffe serviceclub Kiwanis Young Professionals, contacteer ons HIER.

Doel van Young Professionals

'Het ultieme doel van Young Professionals is om een platform te creëren waarbij jongeren die zich sociaal willen engageren op een vlotte en laagdrempelige manier tussen leeftijdsgenoten kunnen mengen en zo voeling krijgen met de werking van Kiwanis.

Hierbij kan er vanop jonge leeftijd, vanaf 20 jaar, al geproefd worden van Kiwanis en hun sociale projecten. Jongeren (tot 35 jaar)  vanuit gans Belux kunnen zich, hoe klein ook het aantal, verbinden met de overkoepelende organisatie van Young Professional Belux', besluit een enthousiaste voorzittter Lawrence Van de Ponseele.

Op de foto : vrijdagnamiddag overhandigden voorzitter Lawrence Van de Ponseele, leden Rob Van Ende, Jef Op De Beeck en Mathias Verreydt hun eerste Kiwanispop in het AZ Herentals aan Billie en mama Joke uit Herentals. Wim Gys, directeur HR AZ Herentals en Kiwanis-lid, keek dat het prima was.

Guy Verellen/ foto's NNieuws.