Geen winnaar of verliezer tijdens K.K. Malle Beerse en Real Elmos Herentals. 5-5 was de eindstand.

De derby kende een pittig begin en via Ali Bouri liepen de bezoekers snel uit naar 0-1 en zelfs 0-2.Een onnauwkeurige thuisploeg bleef maar aanmodderen en via Meris Durakovic klom Real Elmos zowaar naar 0-3.

Net voor de rust maakte Amine Elalji er toch nog 1-3 van een belangrijke tegentreffer zo zou later blijken. Nog maar net was de tweede helft bezig of Amin Nyali verkleinde de achterstand naar 2-3. Een weinig hoogstaand begin van de tweede helft maar Dimitri Nesen lukte wel de gelijkmaker 3-3.

Spanning troef nu en om beurten slaagde beide ploegen er in om te scoren. Meris Durakovic zorgde voor 3-4 maar Amine Elalji bracht de bordjes terug in evenwicht 4-4.

Voor het eerst klom Malle Beerse dan via een goal van Amin Nyali op voorsprong 5-4. De thuisploeg rook de zege maar neen Ilias El Attabi zorgde in de slotfase toch nog voor de gelijkmaker 5-5 en dat was meteen ook de eindstand.  Foto NNieuws.