U bent hier

KK Malle-Beerse - Real Noorderwijk 7 - 2, TGV blijkt oude stoomtrein te zijn

Herentals
26.09.2020 - 17.34u
Door: Lex Verellen

Noorderwijk had de kalender mee, de start tegen Eisden en Lier waren TGV wedstrijden, negentien doelpunten gescoord, vier gratis laten maken, tegen dit Real leek weinig te doen.

Malle mocht dan ook geen probleem te zijn, met drie op zes waren ze goed weggekomen in de vorige partijen. De bezoekers hadden er in de loop van de week al weinig zin in, kleine kwetsuren, ziektedagen, amper focus op de wedstrijd.

Maar bij Malle stond wel Kurt Gessner als coach naast het veld, ex-Real en gebrand op een knal prestatie tegen zijn ex-team. De grinta spoot van het veld. Niet bij de bezoekers, hoewel de eerste helft ging het nog een beetje, de eerste minuten waren er knappe kansen voor Fashi, Hitou en Bouri maar die werden grandioos verkwanseld.

De eerste tegenstoot van Malle was wel prijs, na zeven minuten, Smets 1 – 0. Bij Real schrokken ze, dus ten aanval en drie minuten later El Attabi met de gelijkmaker 1 – 1. Niet voor lang echter, want nog in dezelfde minuut Ernst en 2 – 1 op het bord.

Nu toch even een betere Noorderwijk, knappe aanval via El Attabi, Ilias was veruit de minst slechte Noorderwijkenaar vrijdagavond, zijn voorzet op Jamal en 2 – 2 via een owngoal van een Malle verdediger.

De Real boys hadden even de wedstrijd in handen en leken dan toch op weg naar puntenwinst, de kansen volgden, echter knappe tegenaanval van de thuisploeg en 3 – 2 via Wilms. De pauze kwam op het goede moment, de coaches hadden werk en het kon alleen maar beter dachten we met zijn allen.

Niet dus de TGV van de vorige wedstrijden bleek een ouderwetse stoomtrein te zijn die stoom moest produceren. Daar heb je grondstof, kolen voor nodig en veel handenarbeid. Inzet dus, wel die hadden de Elmos boys vrijdag niet. Op de tribune zat een ex-ronde van Vlaanderen winnaar, die vertelde ons dat je een koers nooit kan winnen als het snot niet uit je neus komt of het al eens zwart voor jet ogen ziet.

Niets van dat alles bij Noorderwijk vrijdag. De aftrap in de tweede helft was amper gegeven, balverlies El Fashi en 4 – 2 via Hadri. Heel even nog Noorderwijk, binnenkant paal via El Attabi maar even later wordt Sababti in de wind gezet en 5 – via Ernst2.

Twee van onze 3 Internationales beleefden niet hun beste avond. Nog zes minuten en coach Heremans zwierde zijn vliegende keeper op het veld, was dit vorige week tegen Lier nog om te lachen, nu was het voor echt, maar het lukte niet.

Daar hoort dan ook wel geluk bij, thuisdoelman Vandecaetsbeek met een verre trap en 6 -2, sterke doelman trouwens, en in de laatste minuut nog een tegendoelpunt via Smets 7 – 2. Zijn derde van de avond en een afgang voor Real Noorderwijk.

Geen goesting, geen inzet, enkel talent, Nick Nuyens wist het wel, zo win je nooit. Er is werk aan de winkel deze week. Vrijdag zal uit een heel ander vaatje moeten getapt worden.

imageMeer nieuws

Antilliaanse Feesten : nieuwe namen 38e editie

Antilliaanse Feesten : nieuwe namen 38e editie
EU | Internationaal | Kempen regio 26.05.2022 - 08.05u

Vanaf 23 november is asbestattest verplicht bij verkoop huizen van voor 2001 in Vlaanderen

EU | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 25.05.2022 - 20.05u

Toch provinciale vergunning voor 3 windturbines in Hulshout én Heultje

Toch provinciale vergunning voor 3 windturbines in Hulshout én Heultje
Hulshout | Kempen regio | Westerlo 25.05.2022 - 18.55u

Zilvermeer rust zwemvijver uit met nieuwe redderstoren

Zilvermeer rust zwemvijver uit met nieuwe redderstoren
Kempen regio | Mol | Provincie Antwerpen 25.05.2022 - 16.09u

Ruiterwebshop Paulissen Paardensport viert 1e verjaardag met pop-up event in Bevel

Ruiterwebshop Paulissen Paardensport viert 1e verjaardag met pop-up event in Bevel
Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Provincie Antwerpen 25.05.2022 - 16.05u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto