Vrijdagavond 15 december waant het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich in de kerstsfeer met het sfeervolle evenement "Wintersfeer op het Zilvermeer". Nodig dus je buren, vrienden en kennissen uit voor een gezellige avond op het Zilvermeer. De organisatie kiest er dit jaar voor om het aantal tickets te beperken, zodat iedereen volop kan genieten van de winterse wandeling. Wees er dus snel bij en koop je tickets online op www.zilvermeer.be!

Wie er de vorige keer bij was, weet dat "Wintersfeer op het Zilvermeer" staat voor een feeërieke winterwandeling die je meeneemt langs de mooiste plekjes van het provinciaal domein. Sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen luisteren het parcours op.

Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer. Omwille van het succes van de vorige edities is het aantal online tickets beperkt. Zo kan de organisatie iedereen een parkingplaats garanderen.

Je kan het domein vanaf 18 uur tot 23 uur betreden aan een toegangsprijs van 4 euro (-12 jaar gratis). Tickets moeten vooraf online besteld worden, zowel tickets voor kinderen jonger dan 12 jaar als tickets voor volwassenen. Heb je geen computer, koop dan vooraf je ticket aan de campingreceptie.

Geen ticket betekent geen toegang tot het evenement. Houders van een e-ticket hebben enkel toegang tot het evenement via inkom Zilvermeerlaan 2. De dag van het evenement kunnen er geen tickets aangekocht worden, tenzij het evenement niet uitverkocht is en dit via onze kanalen werd gecommuniceerd. Hou hiervoor onze website www.zilvermeer.be, Facebookpagina en Twitter in de gaten.

Om de volledige wandeling en slotshow te kunnen beleven, moet je de wandeling aangevat hebben voor 21 uur. Doe zeker warme kledij en stevig schoeisel aan! Je trouwe viervoeter is welkom aan de leiband, maar die houdt misschien niet zo van de drukte. De wandeling is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het is wel mogelijk om via een verkorte wandeling naar de slotlocatie te gaan.

Eens iets anders dan vuur

Om 21 en 22.30 uur brengt het Flyboard Team op het eindpunt van de wandeling (strand) een spectaculaire slotshow vol spanning en sensatie die resulteert in een werkelijk adembenemende stuntshow.

Tijdens de show staan het flyboard, geluid, licht en de lasershow centraal. Op een bijzondere wijze maken ze gebruik van elementen, kunst en spektakel, waarbij het flyboard de bindende factor vormt. Dus zeker de moeite waard om te komen bezichtigen tijdens Wintersfeer.

Gezellig Buiten bundelt winterse activiteiten vol vuur en licht in de provincie Antwerpen. Provinciale domeinen en locaties dompelen zich onder in een gezellige, feeërieke sfeer. Kom Gezellig Buiten in het Vrijbroekpark, De Schorre, de Hoge Rielen (georganiseerd door de Warande), het Suske en Wiske – Kindermuseum, het Rivierenhof, het Zilvermeer, Arboretum Kalmthout, De Lilse Bergen en Keiheuvel. Ook tijdens de wintermaanden is het warm en vurig in de provincie Antwerpen. Koud weer, heerlijk warme sfeer! www.gezelligbuiten.be

PRAKTISCHE INFO
Wanneer:
15 december 2017, van 18 tot 23 uur (starten met wandeling kan t.e.m. 21 uur)

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.zilvermeer.be
www.gezelligbuiten.be
www.puttekewinter.be

Online tickets voor Wintersfeer gaan vlot de deur uit, bestellen kan op www.zilvermeer.be #Wintersfeer #GezelligBuiten #PuttekeWinter