U bent hier

‘Klankbordgroep Parkeerbeleid’ uit de startblokken

Mol
01.10.2013 - 18.31u
Door: Franky Van Leeuwen

Op 12 september vond de eerste samenkomst plaats van de klankbordgroep Parkeerbeleid. Deze overlegt de komende maanden en jaren regelmatig over het parkeerbeleid. De klankbordgroep adviseert het gemeentebestuur over de parkeeruitdagingen in het Centrum van vandaag en in de toekomst.

De eerste vergadering stond vooral in het teken van een kennismaking met elkaar en met het parkeerbeleid zoals het vandaag de dag is en hoe zich dat de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Nadien kregen alle deelnemers de kans om hun knelpunten aan te geven en werd er gepraat over het al dan niet betalend maken van Parking Sint-Pieter na de heraanleg.

 

Verder bouwen

De volgende samenkomst van dezelfde groep is voorzien op 20 november. Bedoeling is om verder te bouwen op de aangehaalde knelpunten en samen te zoeken naar oplossingsrichtingen. De klankbordgroep is samengesteld uit een divers deelnemersveld: bewoners Centrum, centrumbezoekers, pendelaars, handelaars en vertegenwoordigers van twee scholen uit het Centrum.

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto