U bent hier

Klasgenoten Femke Verschueren door het dolle heen (2)

Herentals
01.10.2011 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

De klasgenoten van Femke Verschueren waren vrijdagavond door het dolle heen. Een paar honderd leeftijdsgenootjes, vrienden en vriendinnetjes van Femke waren samengekomen in het auditorium van de muziekacademie in Herentals.
Voor de kenners was de overwinning van Femke Verschueren in de finale van Junior Eurosong geen verrassing.

Max Weyers, dj bij ThalsFM, was net als de fans door het dolle heen. Al bleef hij toch als organisator van de bijeenkomst, nuchter tussen alle emoties door. Vier finalisten, vier goede liedjes, maar het beste heeft gewonnen.

Max begeleidt de zussen Verschueren al verscheidene jaren.

Het enthousiasme werkte bijzonder aanstekelijk in de Stedelijke Muziekacademie. Ook het  optreden van de huisband Villa MT werd op luid applaus onthaald.

Vreugde ook in Morkhoven en Noorderwijk, de zingende zussen Verschueren waren er in het verleden al graag geziene gasten op de verschillende feestjes. De 3 zussen zijn nu de bekendste telgen van de bekende Herenthoutse muzikale familie Verschueren.

Het stadsbestuur gaat de finale van het Junior Songfestival op 3/12 op groot scherm brengen. De details worden de volgende weken uitgewerkt.

De fans van Femke trokken na de uitzending nog richting Morkhoven om daar het ouderlijk huis van Femke, Ymke en Anke in een feestelijk jasje te steken.

Maandag wacht Femke op haar school Willem Tell in Olen-centrum een groot verrassingsfeest. Haar klasgenoten namen de voorbije weken en maanden de promotie voor de finale op zich. Er werden 13.000 flyers verspreid.

Ook bij Bistro De Swaen in Herentals was het feest. Benny, de papa van Femke, was er de huiskok. Hij heeft nu een eigen frituur in Bouwel.

Bekijk hieronder de videoclip van "Een Kusje Meer".

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto