U bent hier

Kleine helden: het concert

Geel
29.06.2021 - 18.39u
Door: Herman Gezelle

Kleine helden: het concert is een organisatie van stad Geel in samenwerking met Luc Stevens Producties.

Vier unieke coronaveilige openluchtconcerten op één van de mooiste plekjes van Geel: het binnenplein van het Gasthuismuseum. Noteer 10 en 11 juli alvast in je agenda!

Maarten Cox en Lotte Stevens zorgen voor hartverwarmende muziek begeleid door een vierkoppig live-orkest met telkens één gast van formaat: Barbara Dex, Udo, Andrea Croonenborghs en Michiel De Meyer. Geniet van prachtige luistermuziek in deze mooie historische omgeving en laat je verbazen door de kleine helden die Geel rijk is.

De voorstellingen kaderen in het Geelse jaarproject "Kleine helden" waarbij we aandacht schenken aan het kleine zorgzame. Tijdens het concert zetten de artiesten enkele Geelse helden in de bloemetjes.

In de prachtige tuin voor de Gasthuishoeve wordt een gezellige buitenbar ingericht, waar je al zittend voor en na het optreden een drankje kunt nuttigen.

Ons charmant Zeuntcomité zal je met veel enthousiasme van het nodige vocht voorzien. De voorstellingen vinden plaats op het binnenplein van het Gasthuismuseum.

Gratis bezoek aan het Gasthuismuseum

Met je ticket kun je op de dag van het concert ook gratis het Gasthuismuseum bezoeken. Stap binnen in de authentieke wereld van het oude Geelse Gasthuis en de Gasthuiszusters Augustinessen.

Je gaat terug naar de 17de eeuw op de prachtig bewaarde kloostersite. En er is meer! Het Gasthuis is gesticht op een legendarische plaats. Laat je meeslepen in het verhaal van de Heilige Dimpna, patrones van de geesteszieken. Ontdek de lokale en internationale cultus van Sint-Dimpna en de oorsprong van de typische Geelse gezinsverpleging.

Praktisch

Zaterdag 10 juli
15u: Maarten Cox, Lotte Stevens (foto) en BARBARA DEX
19u30: Maarten Cox, Lotte Stevens en UDO

Zondag 11 juli
14u30: Maarten Cox, Lotte Stevens en ANDREA CROONENBERGHS
19u: Maarten Cox, Lotte Stevens en MICHIEL DE MEYER

Tickets: 18 euro per persoon, inclusief toegang Gasthuismuseum ter waarde van 6 euro
Meer info en tickets via www.dewerft.be
Meer info over het Geels jaarproject "Kleine helden": www.kleine-helden.be

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto