Op zondag 2 augustus vertrekt Team Moeke ten voordele van Kom op tegen Kanker naar zee (Nieuwpoort). Team Moeke bestaat uit Hugo (5 jaar) en Fien (14 jaar), de kleinkinderen en dochter Bieke (42 jaar).

Op 31 januari van dit jaar overleed "moeke", Myriam Goris uit Olen-Centrum, na een gevecht van 2 jaar aan kanker. Deze zomer wil Team Moeke ter ere van haar en ten voordele van KOTK naar haar lievelingsplek aan zee (Nieuwpoort) fietsen. P

er dag wordt er 50 à 60 kilometer afgelegd in 4 etappes met stops in Bornem, Gent, Lichtervelde en Nieuwpoort. Bieke en Fien gaan voor de volle ritten. Hugo's doel is de helft. De start vindt plaats op 2 augustus 2020.

De aankomst in Nieuwpoort wordt geschat op donderdag 6 augustus 2020.

De leden van team Moeke willen zich laten sponsoren. Een stille droom is een bedrag bijeen te halen dat gelijk is aan het geboortejaar van Myriam (1952).

Je kan Team Moeke sponsoren door een bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE03 4886 6666 6684 met als mededeling '110334345 + GIFT'. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Op facebook volg je Team Moeke en de voorbereidingen van de fietstocht: https://www.facebook.com/Team-moeke-racet-tegen-kanker-104408888000942.

Joris Hessels, bekend van onder andere 'Radio Gaga', 'Geub' en 'Gentbrugge' steunt de actie voluit. Hij vertelt erover in het filmpje dat je kan vinden via https://www.youtube.com/watch?v=55jtk5xVZ7I&feature=youtu.be

Praktisch

Race tegen Kanker naar Nieuwpoort ten voordele van Kom op tegen Kanker
We vertrekken op zondag 2 augustus 2020 in Leuven.
Maandag 3 augustus starten we in Bornem.
Op 4 augustus 2020 zijn we in Gent.
Op 5 augustus komen we toe in Lichtervelde om dan op 6 augustus ons einddoel te bereiken in Nieuwpoort.

Meer info?

https://www.komoptegenkanker.be/acties/team-moeke-fietst-naar-zee
https://www.facebook.com/Team-moeke-racet-tegen-kanker-104408888000942

Over moeke Myriam Goris

Myriam was altijd zeer zeer actief, van wafels en koekentaart bakken, gaan shoppen (ze had een neus voor mode) tot haar inzet voor de parochie Olen-Centrum.
Zo was ze enkele jaren kookouder bij de Chiro. Ze maakte enthousiast deel uit van de ploeg van de kindervieringen, ging helpen tjjdens koffietafels en de opendeurdagen van Ziekenzorg – het huidige Samana.

Ze was een lieve, warme vrouw; die voor iedereen rond haar klaar stond. Zo heeft ze jarenlang de zorg voor haar eigen moeder teder op zich genomen.

Maar bovenal hield ze van haar familie en kleinkinderen. Wat zou ze trots zijn dat de 2 kleinkinderen samen dit avontuur aangaan.'