Ook in de zorg, en meerbepaald in de kleinschalige dagopvang CADO van Landelijke Thuiszorg in Zandhoven en Dessel, leeft het WK voetbal! Zo versieren ze onder andere de CADO in de Belgische driekleur met zelfgemaakte decoratie, bakken ze heerlijke duivelcakjes, spelen ze een wedstrijdje tafelvoetbal en genieten ze van puur Belgische kost.

U bent van harte welkom om op donderdag 28 juni een kijkje te komen nemen en wat leuke beelden te maken. Tevens heeft u de mogelijkheid om de cliënten en verzorgenden te interviewen.

CADO Zandhoven, Langestraat 170, 2240 Zandhoven

CADO Dessel, Lukasstraat 2 bus A, 2480 Dessel

Interesse? Neem contact op met Sara Janssens of 016/ 24 49 29.

Hop hop hop, CADO aan de top! #redtogether #wearebelgium #wkvoetbal2018

Wat is CADO?

CADO is een kleinschalige dagopvang uitgebaat door Landelijke Thuiszorg met als doel de mantelzorger een welgekomen adempauze te bieden en oudere, zorgbehoevende personen een gezellige tijd te bezorgen. Ontbijten, koffiekletsen, de afwas doen, de krant lezen, 's middags koken, kaarten of boodschappen doen, zijn enkele activiteiten die worden aangeboden.

De CADO verzorgenden gaan uit van ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden en staan garant voor een goede begeleiding.