Op zondag 31 augustus is er De Schakel in de Antwerpse Kempen: van Baarle-Hertog tot Laakdal, van Balen tot Brecht fietsen langs rustige wegen.

Volledig uitgepijld parkoers met rustplaatsen om de 10 km, met animatie en natje en droogje. Routekaart en alle info op www.schakel.be  of in de promofolders in VVV-kantoren en elders.

De Schakel is dus springlevend. Het moet een familiegebeuren worden met dit jaar extra aandacht voor de kinderen met een kleurwedstrijd. Het werkt heel simpel: de origineel ontworpen  vrolijke kleurplaat downloaden van de Schakelwebsite, zo creatief en mooi mogelijk kleuren, inleveren in je starthut en prijzen pakken! Er zijn 4 leeftijdscategorieën:  t/m 5 jaar, 6 en 7 jaar, 8 t/m 10 jaar, 11 en 12 jaar.

Voor 15 september zal een deskundige, onafhankelijke jury alle inzendingen beoordelen en de rangschikking op de website zetten. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Per leeftijdscategorie zijn er tegoedbonnen – van 50,00€(!) - voor speelgoed te winnen. De prijzen worden geschonken door I-Fitness Turnhout.