U bent hier

Klim-Op Grobbendonk kleurt Rood

Grobbendonk
02.12.2018 - 09.58u
Door: Mark Jaspers

Vrijdag was het Rode Neuzen Dag. De leerlingen van Klim-Op Grobbendonk mochten allemaal zo rood mogelijk gekleed naar school komen. 'In de namiddag hielden we ook een slotmoment bij onze actie', zegt Kim Van der Schraelen van Klim-Op.

'Rode neuzen stond dit jaar in het thema van mentale welzijn van jongeren op school. Dat is een enorm belangrijk thema om bij stil te staan. Onze kinderen zijn onze toekomst. We willen onze school in de toekomst graag nog aangenamer maken door moeilijkere en emotioneel beladen thema's op school meer bespreekbaar te maken.

Onze Rode Neuzen actie bracht maar liefst €2.700 op voor het goede doel! We willen al onze enthousiaste kopers en verkopers enorm bedanken om hun steentje hieraan bij te dragen.'

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto