U bent hier

Klimaatspijbelaars stromen toe in Brussel voor 4e donderdag op rij: "Als we nu stoppen, hebben we niets bereikt"

Kempen regio | Vlaanderen
31.01.2019 - 12.24u
Door: Herman Gezelle

Vandaag kwamen jongeren opnieuw op straat om actie te voeren voor een beter beleid rond het klimaat. In Brussel verzamelen scholieren en studenten, maar ook lagere schoolkinderen laten zich horen.

In Brussel zijn voor de vierde donderdag op rij alweer heel wat scholieren en studenten op de been om hun eis voor een beter klimaatbeleid in de verf te zetten. 

"Hoeveel mensen hier zijn, daar heb ik nog geen zicht op", zegt onze verslaggever Ann De Bie. "Wij staan hier al een uurtje voor het Brusselse noordstation en er blijven voortdurend scholieren en jongeren toestromen. Er zijn er opnieuw heel veel. Vorige week donderdag waren er 35.000 scholieren." (VRTNWS)

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto